Za nami je prvi šolski dan, ki je minil po prilagojenem urniku in v sproščenem vzdušju. Prepričani smo, da so ga še posebej navdušeno pričakovali novi dijaki, saj je znano, da jim starejši že tradicionalno pripravijo sprejem oziroma t. i. Fazofest. Letos, seveda, ni bilo nič drugače.

Po prvi uri pouka smo se vsi zbrali v šolski jedilnici, razredniki prvih letnikov pa so svoje dijake počakali pred šolskih vhodom, jim razdelili majice z logotipom šole in jih nato pospremili na prireditev. Letos sta program pripravili Maja in Ema iz 2. aG z razredničarko, soustvarjali pa so ga tudi predstavniki višjih letnikov.

Program, ki sta ga povezovala Lara in Jože, je bil tokrat glasbeno obarvan. Nastopili so Viviana s pevsko točko, Gašper in Nejc na harmoniki ter kitari. Po pozdravnem nagovoru ravnateljice Elizabete Prus pa je sledil še glasbeni preizkus »fazanov« – ob Andrejevi spremljavi na klavirju so morali zapeti šolsko himno. Vsi prisotni smo ugotovili, da bodo potrebovali še nekaj vaje, a posluha jim zagotovo ne manjka. Za konec so morali za Kevinom ponoviti slavnostno prisego. Za ozvočenje sta skrbela tonska mojstra, Blaž in Karlo.

Po prireditvi so sledile razredne ure oz. pouk.

(Obiskano 200 krat, 1 krat danes.)
Dostopnost